Wildwolf Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Už jsem něco četl, ale radši se chci ujistit. Když si dovezu psp z USA 3000 nebo 3001 pojede mi všechno v pohodě ? Myslím tím čeština, ISO hry, flash atd, prostě všechno jako kdybych to koupil tady. Dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Jo já mám psp z Ameriky...a vše jede vpoho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 psp je region free takže ano, všechno ti půjde, na původu psp nezáleží. btw pokud chceš dávat do psp 300x češtinu tak ho nemusíš ani kupovat pač si ho tím brickneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wildwolf Odesláno Duben 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 s tou češtinou jsem se spetl, zapoměl jsem, že PSP češtinu nemá :) Tak díky, chci si koupit z ebay 300x v bílé, protože v česku originál bílých moc není a pokud ano, tak jsou dost drahý :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 to jo já mám zrovna bílé..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 minulej tejden sem prodal zánovní 3004 pearl white za tuším 2300 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wildwolf Odesláno Duben 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Za ty prachy a ta nádhéra = přimo pro mě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 A co si koupit např. černý a dát tam new White kryt? kdyby to nevyšlo jinak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wildwolf Odesláno Duben 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 A co si koupit např. černý a dát tam new White kryt? kdyby to nevyšlo jinak :D Myslíš si, že mě to nenapadlo :D ? Ale originál kryt je poměrně drahej, a čínským napodobenínám z důvodu kvality zpracování moc nevěřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.