hovnak Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Zdravím chtěl bych se zeptat jestli tu je nějaký chat popr kde :) Ps:Jsem tu nový tak mi neukamenujte dekuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtushak97 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Jasně, že tady je ale musíš mít pár příspěvků a potom ho budeš mít buď na úvodní stránce a nebo když si klikneš na Chatbox Full. Sorry, ale nwm od kolika příspěvků to je :-( Jinak mi tenhle topic příjde zbytečný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hovnak Odesláno Duben 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 ok dekuju moc :D modi smazte to prosim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Je to přesně od 25 příspěvků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chico Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Myslím od 30 ale nevím to na 100% :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Myslím od 30 ale nevím to na 100% :)) VÍM,že od 25,cituji : ,,Romeno : Na zobrazeni chatu je potreba alespon 25 prispevku ve foru . " :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.