ripecek Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Cus hele kdyz hraju 2 level tak bezim a u vitahu mam cervenouo jebu do toho jak chci ale nic a kdyz cekuju ostatni videa vsechny tam maj zeleny a bouchnou do toho a prijede vytah ja to mam cerveny tak cooo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Za prvé, tvůj pravopis je příšerný a nedá se to po tobě číst. A za druhé zkus rozjet level od znova, možná je chyba ve hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Duben 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 to sem asi uz delal ro bylo prvni co sem udelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 to sem asi uz delal ro bylo prvni co sem udelal tak zkus smazat save a začít hrát odznova. já měl podobný bug v bulletstorm, kór až v půlce hry. to pak byla nasranost to hrát odzačátku s vymazaným savem. ale pomohlo mi to. když jsem totiž skoušel hrát checkpoint odznova na tom save, tak vždycky stejný bug. smazat save-začít hrát nanovo a snad to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.