Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém se sluchátky

Wojtuss

Otázka

Dobrý den,

mám takový problém. Konzoli mám propojenou s lcd monitorem přes hdmi a z toho monitoru pak vedu zvuk pomocí jacku do 2.1 repraku (genius sw g2.1 1250). Takhle to hraje krasně nahlas jak má. Repraci mají na ovladacím "panelu" díru na sluchátka, ale když je do te zdířky zapojím tak musím zvednout volume na repracích úplně na max, abych vůbec něco slyšel. A i když zapojim sluchátka místo repro přímo do monitoru, tak to taky nehraje moc nahlas.

Nemáte někdo s tímto problémem zkušenost?

Prosím napište, kdybyste nerozuměli popisu, zkusil bych to ještě přiblížit.

Díky za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

1) jaké sluchatka to jsou , totiz říct sluchatka to je dost malo když máme pecky , bassovy , superbassový (takovy ty velky co duní jak mužou xd) atd.... který se liší odporem a napětím třeba superbassové mivají velký odpor takže je potřeba celkem dobry zasilovač aby se porádne rozehály , narozdíl od toho třeba spunty do uší co mají maly odpor cca 6-8 ohm tak ty hrajou nahlas i pri malých hlasitostech nastavenych na zesilovači

2) když je repro připojeno na jiny zdroj zvuku dejme tomu třeba MP3 přehravač delá to taky ?

3) udělal jsi nejaký zasah do sluchátek samotných ?

také zle z PS3 vytahnout zvuk pomocí TV-outu a prez redukci cinch -> 3,5 mm jack lez ziskat zvuk u monitoru které nemají repra nebo výstupy

Odkaz ke komentáři

• 0

sluchátka jsou Sennheiser eH 150. Je u nich napsáno 32 ohmů. Zkusil jsem i peckový sluchátka, ty jsou lehce lepší, ale taky žádná sláva.

I s mp3 místo konzole to hraje potichu.

Do sluchátek jsem nikdy nějak nezasahoval.

S monitorem je konzole propojena přes hdmi kabel.

Dík

Odkaz ke komentáři

• 0

hm ... no ja to vidím tak že neni chyba ve sluchatkách ale spíš v tech reprách ale co jsem zatím tak videl tak každy repra co mají zesilovač a vystup na sluchatka tak by na max zřejmne ty sluchatka totálne odepsaly , ja mam napriklad Logitechy Z-2300 THX a ty zesilují sluchatka i v stand-by režimu takovym zpusobem že jsem to nikdy nedal na max

co se tyká toho monitoru tak ten zřejmne zesilovač na sluchatka mít nebude proto to hraje tak potichu

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu