Camel Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Ahoj, neví někdo zda existuje nějaká forma "automatického klikače" pro PS3? Moje představa je taková, že by mohlo jít buď o nějakou formu softwarově nastavitelného periferního zařízení, které by provádělo opakované stisknutí nastaveného tlačítka zastupujícího např. kolečko, křížek ap. z ovladače dualshock, nebo by mohlo jít jen o prostý servomotorek, který by se připevnil na ovladač a opakovaně stiskával tlačítko. :cheesygrin: Díky moc za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Jestli to neni tajný tak můžeš napsat k čemu to potřebuješ, třeba se najde alternativa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camel Odesláno Duben 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Napadlo mě, že bych něco takové zužitkoval při hraní Test drive unlimited 2 v casinu, kde pouze mačkáte u automatu jako magor na křížek a vyděláváte peníze. Jde to pomalu, tak bych přes noc zapnul "autoklikač" :idea: a ráno bych měl peníze. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnedlak56 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Zeptej se sám sebe jestli ti to stojí za to............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Proč by ne jako? Udělal jsem něco podobnýho u hry WipEout HD, kde je trofej Lapped Out "Complete 99 laps in a single Racebox, Speed Lap session.". A teď se zeptej sám sebe, bavilo by tě to?...... pochybuju. Každopádně, zpět k tématu. Vezmi si špejli, naostři konec, (nebo stačí párátko) a zapíchni ho do křízku (myslím z boku tlačítka, jakoby to přimáčkni), když to uděláš správně, tak by to mělo opakovaně klikat. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.