Belomin Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2011 caute, dycky mi installous na mym 3G fakal bez problemu. tedka sem si koupil 4ku a sice v installousu dys dam browse tak nejaky aplikace tam sou, ale ak dam hledat nenajde mi to jedinou. v settings sem si vsim kolonky pro nick a pass do apptrackr tak sem se tam registroval, ale po 3 dnech mi porad neprisel aktivacni mail ... diky za pomoc ... ;) Citovat
Lentilek2 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2011 nevim jestli to bude řešit tvuj problem,ale když jsem si nainstaloval předevčirem nejnovší installous,a hledal jsem jednu appku,tak jsem ji dal hledat a nic,ale po dvou minutach se mi našla,zkus to dat hledat,ikdyž se ti nic neukaže,tak počkej 5 minut,mžná to pomůže Citovat
pinkpiggy Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2011 kdyztak tohle ti asi nepomuze, pac vidim, ze to asi vis, ale je hodne uzivatelu, kteri treba nevi, tak to poslu sem pro jistotu, installous bere aplikace z apptrackr.org takze kdyz neco nebude fungovat, nebo bduete na kompu a nemate installous, tak muzete app sosat tu Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.