Panther Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Zkousim mikrofon ale hledam neco jak se slyset pres mikrofon (pres bedny od pc) já-mikrofon-pc-bedny doufam ze me chapete a pomuzete mi dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 pokud to chápu tak ty chceš mluvit do mikrofonu a aby to pak bedny vysílali? v W7 je to v nastavení, párkrát už sem to použil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Duben 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 presne tak to potrebuju a jeste dotaz 2 dotazy co je line in a v jakym nastaveni presne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Line In je vstup u zvukove karty Tohle je docela presne vysvetleni : Line-IN vede zvuk do PC např z el. kytary, DVD přehrávače Line-OUT vede zvuk z PC např. do zesilovače, nebo sluchátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Panther
Zkousim mikrofon ale hledam neco jak se slyset pres mikrofon (pres bedny od pc)
já-mikrofon-pc-bedny
doufam ze me chapete a pomuzete mi dik :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.