Gax883 Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 čau,potřebuju poradit když sem v chromu a dam video z YT na celou obrazovku a zustane mi dolní panel nevite co stím?,v exploeru 8 mi to de vpoho,pls pomožte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 máš nejnovší verzi?(updatuje se v položce-o aplikaci google chrome) kdyžtak zkus reinstall,mě google chrome normálně zobrazuje videa EDIT:zkus si nastavit skrývat automaticky hlavní panel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Duben 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 aktualizace nepomohla :( zkusim reinstall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Duben 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 ani reinstall nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Duben 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 ižtak mam w7 home,64X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Duben 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 problém sem si vyřešil sám,přeinstaloval sem chrome,zmenšil zobrazení,restartoval sem počítač,lentilek dík aspon tys byl ochotnej poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Gax883
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.