DJSmajlo Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Zdravim, Mám otázku ohledně síťování PStrojek na domácím APčku :) jestli je to vůbec možný? je nás 6 a docela by sme uspořádali menší pařbu :) všici máme CFW 3.55 :) díky za případné odkazy na vlákna moc em toho tady nenašel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 to asi nepujde už jen kuli tomu že se stejne pro online hraní musí PS3 připojit na PSN server Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DJSmajlo Odesláno Duben 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Hmmmm tak to je špatný :/ sem počítal že to jde pořešit třeba přes multimana nebo tak něco :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 no ale pokud ti jde o lan tak na to stačí switch a můžete hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DJSmajlo Odesláno Duben 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 JJ jde mi jen o LANKU 1místnost jeden switch + 6 pstrojek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DJSmajlo
Zdravim,
Mám otázku ohledně síťování PStrojek na domácím APčku :) jestli je to vůbec možný? je nás 6 a docela by sme uspořádali menší pařbu :) všici máme CFW 3.55 :) díky za případné odkazy na vlákna moc em toho tady nenašel :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.