DJSmajlo Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2011 Zdravim, Mám otázku ohledně síťování PStrojek na domácím APčku :) jestli je to vůbec možný? je nás 6 a docela by sme uspořádali menší pařbu :) všici máme CFW 3.55 :) díky za případné odkazy na vlákna moc em toho tady nenašel :) Citovat
0 sinistracz Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2011 to asi nepujde už jen kuli tomu že se stejne pro online hraní musí PS3 připojit na PSN server Citovat
0 DJSmajlo Odesláno Duben 16, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 16, 2011 Hmmmm tak to je špatný :/ sem počítal že to jde pořešit třeba přes multimana nebo tak něco :/ Citovat
0 David32 Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2011 no ale pokud ti jde o lan tak na to stačí switch a můžete hrát Citovat
0 DJSmajlo Odesláno Duben 16, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 16, 2011 JJ jde mi jen o LANKU 1místnost jeden switch + 6 pstrojek :) Citovat
Otázka
DJSmajlo
Zdravim,
Mám otázku ohledně síťování PStrojek na domácím APčku :) jestli je to vůbec možný? je nás 6 a docela by sme uspořádali menší pařbu :) všici máme CFW 3.55 :) díky za případné odkazy na vlákna moc em toho tady nenašel :)
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.