martin.susky Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Ahoj, nemáte někdo, nebo nevíte kde sehnat nějakýho Tekkena (6 nebo Dark Resurection) menší než 728mb? ? Já jsem to zkoušel přes UMDGEN ripnout sám, vyšlo z toho 340mb ale nejelo to. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Jde o to jak si to ripnul, jestli jsi jenom smazal videa atp tak to fungovat nemůže, ty videa a všechno ostatní co chceš ripnout (mimo updatu) se musej něčím nahradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.susky Odesláno Duben 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Já jsem smazal akorát složku update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 smazals složku update která zabírá do 30MB a z 800MB ti zbylo 340 mega? No jestli chceš tak ti to ripnu a někam to pak nahodim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.susky Odesláno Duben 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 To bys byl moc hodnej díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frreehalf Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 Tekken nejde ripnout neni tam co a kdyz smazes update tak se ti automaticky vymaze to nejdulezitejsi k hrani .. ripnout to proste nejde podivej se na pspiso.com a tam je topic kde je asi 300 her mozna vic nebo min a vsechny funkcni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.