Jakcz Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 mam CFW 3.55 Kneaw a nejde mi spustim originalka Little Big Planet nevite někdo co s tim ? na jinym PS3 jsem to ještě nezkoušel a nejde to ani na druhym profilu a ani LBP co mam na HDD nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 jak nejede? co to udela nebo spis neudela? Zkousel jsi to davat do slozky "GAMEZ"? Mas nejnovejsiho multimana + bdemu? Trosku se rozepis. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jakcz Odesláno Duben 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 takže mam originalku a nejde když si spustim normalně jako vždy zčerna obrazovka jak je toho obvykle zvykem a spusti se hra ale mysto toho mě to pošle zpět do menu a nic se nestane zkoušel jsem i dalši originalky a šli normalně a když mi nejde ani LBP 2 co mam na HDD tak je mi to nějaky divny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jakcz
mam CFW 3.55 Kneaw a nejde mi spustim originalka Little Big Planet nevite někdo co s tim ? na jinym PS3 jsem to ještě nezkoušel a nejde to ani na druhym profilu a ani LBP co mam na HDD nejede
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.