Honza222 Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 Mam nove psp slim a chtel bych se zeptat kdyz koupim nejakou hru jestli mi pujde nebo jestli potrebuju pametovou kartu aby hra sla... za odpoved dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 snad nepotrebujes kdyz je to UMD..ale porid si nakou aspon 1gb bude to lepsi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 Mam psp slim mam umd disk s hrou nfs carbon kdyz chci spustit hru tak se mi hra nenacte....Co mam delat? Nemam pametovou kartu neni to tim? Prosim odpovezte :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 tim to neni,kartu to vyzaduje az kdyz ukladas profil ve hre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Hra se mi nenacte napise to could disc no ride.... Na krabici od hry je napsano memory stick duo 160kb minimum... Memory kartu zatim nemam..... Je to psp hra umd disk tak by to melo jit na VSECH pspckach ne? Nevim v cem je potis jestli v hre nebo v pspcku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukiino Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Hra se mi nenacte napise to could disc no ride....Na krabici od hry je napsano memory stick duo 160kb minimum... Memory kartu zatim nemam..... Je to psp hra umd disk tak by to melo jit na VSECH pspckach ne? Nevim v cem je potis jestli v hre nebo v pspcku.... v karte, to psp si musi prece nekam ukladat ty hry... No a kdy to nema kam dat tag je jasny ze budou problemy... Skus si od nekoho sehnat aspon 32mb (tady na foru se pohybujou od 80-150,-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 trochu menší lamaka...kartu nepotřebuješ...my ji potřebuje me protže máme CFW a na to máme hry na kartě...ty máš UMD...a kartu potřebuješ jenom na savy...newim co ti nejde do hlavy...asi máš něco s tým umd...reklamuj:D v karte, to psp si musi prece nekam ukladat ty hry... No a kdy to nema kam dat tag je jasny ze budou problemy... Skus si od nekoho sehnat aspon 32mb (tady na foru se pohybujou od 80-150,-) Ehm...hrál si někdy bez paměťovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Diky lukino ja to tusil ze to bude memory kartou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 trochu menší lamaka...kartu nepotřebuješ...my ji potřebuje me protže máme CFW a na to máme hry na kartě...ty máš UMD...a kartu potřebuješ jenom na savy...newim co ti nejde do hlavy...asi máš něco s tým umd...reklamuj:DEhm...hrál si někdy bez paměťovky? Nebo neco s pspckem.... koupim kartu a uvisim mam od vseho zarucaky takze zadny problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Nebo neco s pspckem.... koupim kartu a uvisim mam od vseho zarucaky takze zadny problem já hrál hodně her bez pamětovky...a nikdy to nenapsalo že je chyba s UMD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 já hrál hodně her bez pamětovky...a nikdy to nenapsalo že je chyba s UMD... Mozna to nepotrebovalo pam kartu ja na krabici od hry mam memory stick duo 160kb minimum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Mozna to nepotrebovalo pam kartu ja na krabici od hry mam memory stick duo 160kb minimum to máš u každé hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 jo někdo se mně ptal estli náhodou nedáváš umd obráceně:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 jo někdo se mně ptal estli náhodou nedáváš umd obráceně:D To ani nejde davat umd obracene.... Sem si pucil memory kartu a skusil sem to a taky to neslo.... Patri vubec umd disky do psp slim? Ja si chci konecne zahrat hru a nebere to mechanika... Nebo mam jit psp reklamovat? Ja fakt nevim...psp slim by melo byt taky na hry nebo ne???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Ja fakt nevim...psp slim by melo byt taky na hry nebo ne???? to kazdpoadne:D ( reklamuj ;) ) 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 to kazdpoadne:D ( reklamuj ;) ) 8) Zkusim no... Ale kdyz sem si koupil nfs carbon tak by mel jet nebo jsou neake jine hry pro psp slim extra ze ty stari nejedou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Ma tady nekdo psp slim ice silver jako ja jdou vam hry kdyztak napiste pls jaky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Jsem snad jedinej kdo tady ma psp slim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erikson Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 cus ja mam taky slima a koupil jsem si hru WRC a bez problemu to beha takze bud v UMD nebo PSP je chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 cus ja mam taky slima a koupil jsem si hru WRC a bez problemu to behatakze bud v UMD nebo PSP je chyba. jj to vyzkousim kamos mi puci neaky disky tak uvidim kdyztak budu reklamovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 a co recovery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 a co recovery? kdyz nema pametovou kartu.......tak asi nebude mit ani CFW:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Asi sem blbec co je to CFW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 a co recovery? A co je tohle :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Uz mi to funguje chyba byla v umd disku hral sem moto gp :D a dival sem se na videa na demo disku :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.