BigMike Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2011 Jen jestli dobře chápu tak, iPhone 4 se dá breaknout a pak se otevře možnost instalace neautorizovaného obsahu (stažené aplikace i hry), je to tak že? A odkud stahujete hry a aplikace? :thx: Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 16, 2011 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 16, 2011 První otázka co máš za FW .. Jinak dej do google "How to Jailbreak iP 4 xxx FW" a vyjede ti odzkoušenej redsnow Citovat
0 Lentilek2 Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2011 jj iPhone se da JB a pak mužeš stahovat placene aplikace zdarma a jine aplikace,ktere Apple vubec nechce povolit,kvuli jednoduchosti systemu aplikace se stahujou: Apps.su nebo oblíbenější klon apptrackr.org Citovat
0 BigMike Odesláno Duben 16, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 16, 2011 První otázka co máš za FW ..Jinak dej do google "How to Jailbreak iP 4 xxx FW" a vyjede ti odzkoušenej redsnow Rozhoduju se jestli je lepší Apple nebo nějaký stroj s Androidem... Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 16, 2011 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 16, 2011 Podle toho co máš rád, já mám velké sympatie k applu. Vyzkoušej někde u operátora ať víš do čeho jdeš. Např. já si myslim, že pokud nekoupíš nejnadupanější stroj (tušim třeb HD Desire) tak se Android "seká". Citovat
Otázka
BigMike
Jen jestli dobře chápu tak, iPhone 4 se dá breaknout a pak se otevře možnost instalace neautorizovaného obsahu (stažené aplikace i hry), je to tak že? A odkud stahujete hry a aplikace?
:thx:
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.