Wave Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Dobrý den mám doma harddisk Transcend 320 gb a když ho dám do počítače tak mi vůbec nenajede ale ve správce zařízení ho mohu odpojit nevíte co s tím..? Děkuji za odpovědi..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mafamous-m.k Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Co máš za windows? Problém může být ten, že tvůj ext. HDD nepodporuje starší windows. Vyzkoušej to u někoho kdo má w7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Duben 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 já mám windows 7 a na žadném počítači to nejde ted jsme ho otevřeli a připojili jako klasickej interní a ukazuje se nám že ho chce zformátovat..:( už nevím co s tím je tam spousta dat...asi 180 gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 já mám windows 7 a na žadném počítači to nejde ted jsme ho otevřeli a připojili jako klasickej interní a ukazuje se nám že ho chce zformátovat..:( už nevím co s tím je tam spousta dat...asi 180 gb Tenhle disk by se mel automaticky ukazat.Pokud mas jeste zaruku tak reklamace nebo ho zformatuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Duben 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 právě že zformátoovat to nemůžu protože je tam hodně dat a reklamaci už nemám..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 právě že zformátoovat to nemůžu protože je tam hodně dat a reklamaci už nemám..:( Jediná možnost tedy rozebrat z rámečku a zapojit do PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Duben 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 jo to jsme udělali a právě tam to ukazuje to formátování nevíte prosím jak z toho ty data dostat..? krom servisu..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zelva007 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 zkus janky z techto programu:http://www.acronis.cz/download/trial-verze/ ,pokud pujde udelat zaloha tak ji udelej a pak ji obnov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Wave
Dobrý den mám doma harddisk Transcend 320 gb a když ho dám do počítače tak mi vůbec nenajede ale ve správce zařízení ho mohu odpojit nevíte co s tím..? Děkuji za odpovědi..;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.