Wave Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2011 Dobrý den mám doma harddisk Transcend 320 gb a když ho dám do počítače tak mi vůbec nenajede ale ve správce zařízení ho mohu odpojit nevíte co s tím..? Děkuji za odpovědi..;) Citovat
0 Mafamous-m.k Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2011 Co máš za windows? Problém může být ten, že tvůj ext. HDD nepodporuje starší windows. Vyzkoušej to u někoho kdo má w7. Citovat
0 Wave Odesláno Duben 17, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 17, 2011 já mám windows 7 a na žadném počítači to nejde ted jsme ho otevřeli a připojili jako klasickej interní a ukazuje se nám že ho chce zformátovat..:( už nevím co s tím je tam spousta dat...asi 180 gb Citovat
0 Artom Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2011 já mám windows 7 a na žadném počítači to nejde ted jsme ho otevřeli a připojili jako klasickej interní a ukazuje se nám že ho chce zformátovat..:( už nevím co s tím je tam spousta dat...asi 180 gb Tenhle disk by se mel automaticky ukazat.Pokud mas jeste zaruku tak reklamace nebo ho zformatuj. Citovat
0 Wave Odesláno Duben 17, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 17, 2011 právě že zformátoovat to nemůžu protože je tam hodně dat a reklamaci už nemám..:( Citovat
0 DyTik Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2011 právě že zformátoovat to nemůžu protože je tam hodně dat a reklamaci už nemám..:( Jediná možnost tedy rozebrat z rámečku a zapojit do PC. Citovat
0 Wave Odesláno Duben 19, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 19, 2011 jo to jsme udělali a právě tam to ukazuje to formátování nevíte prosím jak z toho ty data dostat..? krom servisu..? Citovat
0 zelva007 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2011 zkus janky z techto programu:http://www.acronis.cz/download/trial-verze/ ,pokud pujde udelat zaloha tak ji udelej a pak ji obnov. Citovat
Otázka
Wave
Dobrý den mám doma harddisk Transcend 320 gb a když ho dám do počítače tak mi vůbec nenajede ale ve správce zařízení ho mohu odpojit nevíte co s tím..? Děkuji za odpovědi..;)
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.