Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

zasekavani PC

Jim Beam

Recommended Posts

Caute mam problem...mam starsi PC. Nedavno mi zacal naky zlobit a to takovym zpusobem ze po spusteni jakekoliv hry (i ty ktery sem driv hraval v poho) po par minutach z repraku ozve bzzzt a zasekne se mi celej PC.Obcas se stane ze se zasekne obraz a hudba hraje dal ale potom se to stejne sekne. Uz sem opravdu zoufalej protoze nevim cim to je...reinstal widli vcetne formatu HDD sem udelal ale nepomohlo. Vyzkousel sem prehodit grafiku a zdroj a taky nepomohlo...pokud by nekdo vedel byl bych vdecnej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj měl jsem stejný problém.Synovi jsem složil z mých starších dílů PC, po čase se mi taky při hrách začala zasekávat grafika i zvuk a ve stejných intervalech, asi jako že 5 sekund nic pak na 2 sekundy to zamrzlo a pak zase 5 sekund v poho a zase 2 sekundový sekanec.Měl jsem tam 2 ramky, jednu vyhodil a dal do mého PC a měl jsem stejné problémy u sebe.Tak můj problém byl v ramce, zkus to zkontrolovat Memtestem.

Odkaz ke komentáři

netaktoval kadopadne RAM sem taky pridaval cili je mozny ze problem bude v tom...cetl sem na jednom foru o podobnym problemu jaky popisuje Martys jenze me se to neodsekne :/ myslel sem ze by mohl byt problem v grafice protoze sem tam dokoupil ATi HD4500 (myslim) a zacalo to zlobit jenze pak sem tam hodil tu starou co mam ted ale nepomohlo to :(

edit: tak memtest fail projel sem to vsechny testy a nic to nenaslo. Jeste otestuju CPU

Odkaz ke komentáři

Napíšeš typ základní desky a grafické karty? Možná je to v softwaru. Možná v Hardwaru? Asi, ale v hardwaru?

Mě, když se sekala hra, tak to hodilo modrou obrazovku. Takže jsem snížil h.akceleraci, ale otom už jsem tady na fóru psal asi dvakrát.

Možná, že jsi do hry nakopíroval např. češtinu a hra se proto zasekne při hraní? Možná, že se porouchala deska při výměnách karty nebo paměti. Stáni si manuál na základní desku a počti. Třeba jsou komponenty nekompatibilní, nebo se musí něco nastavit v Biosu.

Napiš co máš za desku a sestavu. A skus nainstalovat třeba Phyx nVidia a Microsoft Visual C++.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu