T3NK Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Čau lidi, najde se alespoň 10 lidí kteří by zahráli ligu FIFA 11? Hlašte se tady :) Účastníci (PSN nick) - tučně jsou ti kteří jsou již přihlášení v lize : 1. T3NKx 2. C3k4many 3. Pitrsak 4. DADADO23 5. Fruper- 6. smejkycz 7. koly_cz 8. Sekicczech 9. Pechy_9 10. pazzik90 11. WIN4EVER2 12. FILDA-10 13. pazzini-14 14. mYxro W 15. krois8 16. Lukynho7 17. Mayfishcz 18. goonerknight 19. MaweR1cKcze 20. mira_ice ==================== Náhradníci: 1. StOrK55 2. CedSW Pro přihlášení uvádějte prosím PSN nick. Je to tady !!! Založena liga přátel s názvem : Console Forum liga - heslo pro přihlášení rozešlu všem co se přihlásili přes PM - liga je pro 20 hráčů takže pokud by měl zájem ještě někdo poslední je stále možnost se přihlásit - délku zápasu jsem dal na 2 x 6 minut - tým si každý vybere pro první ročník libovolně tzn. může být jeden tým u více hráčů !!! Při úmyslném odpojení hráče ze hry je uděleno za první případ varování, při druhém odpojení kick. Lepší liga v deseti lidech kteří chtějí hrát než dvacet lidí a bejt z přístupu ostatních akorát na***nej. !!! Nově stanoveny herní dny : STŘEDA a NEDĚLE 17:00 - 22:00. Bude založen chat room, do kterého budou pozváni všichni hráči, které mám v přátelích. Zda využijete tuhle možnost nebo nějakou jinou (FB apod.) už je jen na vás. Kdo nebude mít do konce června na svém kontě alespoň 20 odehraných zápasů bude z ligy vyloučen. Všem účastníkům přeju hodně štěstí a fair play hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ceky Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 C3k4many ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T3NK Odesláno Duben 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 Máme další přírůstek, ale tři není výraznej počet. To jsem netušil že je tu tak málo soutěživejch lidí :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macdaddy1468625894 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 Já bych zahrál, ale už jsem to zkoušel a po chvilce se to rozpustilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T3NK Odesláno Duben 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 Vždycky hrozí že něco nevyjde, ale když to nezkusíme tak se to nedozvíme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koly_cz Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 taky bych se pridal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T3NK Odesláno Duben 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Uvádějte pls PSN nick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
23dadado Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Ja se taky pridam DADADO23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fruper Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 taky se přidám moje psn: Fruper- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T3NK Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Tak se mi to líbí :) když sem hoděj PSN nicky ještě koly_cz a macdaddy bude nás už 7. Třeba se nakonec i sejdeme :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smejkycz Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Ja bych se taky pridal,muj nick: smejkycz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazzini-14 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 cau borci, taky bych do toho sel nick: pazzini-14, ale nevim jak to funguje jako ve fife, jestli se tam nekde prihlasim nebo tak neco, muzete mi nekdo poradit.. dik a jinak do toho jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazzini-14 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 cau borci, taky bych do toho sel nick: pazzini-14, ale nevim jak to funguje jako ve fife, jestli se tam nekde prihlasim nebo tak neco, muzete mi nekdo poradit.. dik a jinak do toho jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T3NK Odesláno Duben 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Systém ligy jsem zatím ještě nezkoumal, ale určitě na něco přijdeme. Předpokládám že možnosti jsou: 1) hrát jenom přáteláky a výsledky posílat 2) využít možností hry samotné a zkusit Ligu přátel (to teda nemám proštudovaný) Uvidíme až nás bude dost :thumbup: a samozřejmě klidně piště i svoje nápady. Víc hlav víc ví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Ahoj, ja bych do toho sel :) PSN: Sekicczech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazzini-14 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 a nhl 11 tady nekdo nehraje? to me bavi jeste vic jak fifa 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazzini-14 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 borci stejne jeste nemuzem zacit kdyt nejede to p.....e psn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T3NK Odesláno Duben 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Já bych stejně začal až nás bude minimálně 10, takže soňáci maj ještě čas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazzini-14 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 T3NK nhl 11 nehrajes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazzini-14 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 nhl 11 nehrajes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T3NK Odesláno Duben 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 zatim NHLko nemám, plán na koupi je, ale vzhledem k tomu že mám PS3 asi čtrnáct dní tak než se k němu dohrabu tak bude 12ka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Přidávám se. PSN Nick: Pechy_9 Jak to bude s výběrem týmu? Kdyžtak si předem zabírám ♥Arsenal FC♥ Až půjde PSN, tak si mě přidejte do přátel.. kdyby nevyšla liga, tak můžem hrát jen tak pro prdel mezi sebou. Ať už normálně přátelák nebo klidně není problém i Ultimate Team. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazzini-14 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 tak to ted paris ve dne v noci co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fruper Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 přes ligu přátel je to jednodušší,vyzkoušejme tu ligu přátel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazzini-14 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 cau fruper chci se te zeptat jak to jako funguje v te hre to se tam nekde prihlasim nebo tak neco, hral jsem jen rychle hodnocene zapasy takze s timhle nemam zkusenost, muzes mi poradit co a jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.