Teenyss Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Čus,budu xbox, flash lt 1.1 pojede mi kinect hry a nejnovejsi hry? nevyznam se moc ve flash, ja vim, blba otazka, asi to tady nekde je, ale nemohl jsem to najit. dekuji MOC za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Pojedou ti Kinect hra, ale nepojedou tobě hry s ochrana AP2.5. Na to potřebovat flash LT+ . Příště se to snaž lépe zformulovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Teenyss Odesláno Duben 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Po ranu jsou opilcova rana tezka, sorry :-D Ale dik moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Teenyss
Čus,budu xbox, flash lt 1.1 pojede mi kinect hry a nejnovejsi hry? nevyznam se moc ve flash, ja vim, blba otazka, asi to tady nekde je, ale nemohl jsem to najit. dekuji MOC za odpoved.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.