Dweight Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Zdar,kdo se mnou koupí výše zmíněné?Mam kreditku,tak můžu koupit,penize předem na účet. MW2-stimulus package 1.Dweight 2.kasal 3.Tascz 4.nexikar 5. MW2-Resurgence package 1.Dweight 2.kasal 3. 4.Tascz 5.Nexikar Black Ops-First strike 1.Dweight 2.Hamagen 3.lipka1slipka 4. 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 do mw 2 bych sel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Duben 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 oba dva chlape? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 j oba :D ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Já bych šel do Black ops DLC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Duben 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 fajn,ještě hledám 3 na MW2 i BO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 refreeeesh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Mám zájem o oba packy pro MW2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Beru taky oba dva MW2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Beru Black Ops, pokud to bude koupene na EU store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Celý to ted padá až se nahodí PSN, nebo to nekdo riskne koupit??? Co se týče DLC pro Black Ops, najdou se ještě dva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 no já bych to rád koupil,klidně ve dvou lidech,jen se mi to nece kupvoat samotnýmu,já koupim pro jistotu kupon a od druhýho(dalších) člověka budu vyžadovat penize na účet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 No jasne no, ale chce to jeste dva lidi na to Black Ops DLC :)m snad to PSN pujde brzo. i kdyz je to asi jen zbozny prani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Vzdyt jsem psal, ze beru Black Ops, pokud to bude koupene na EU store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Jen jakpak to s tim vypadá? jinak nejsou nějaký DLC i na MW 1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 no koukam že na BO už je jinej topic a je to v něm i s tim druhym DLC, takže hlásim že odpadávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pally Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 je volny misto na mw2 mappacky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Červen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 ja se omlouvam,ale jako když nemam plnej seznam,tak kupovat nebudu...zavřete téma,udělam další... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.