robinrameno1987 Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Duben 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 čau čau, potřeboval bych poradit ohledně psn účtu... nelíbí se mi nick co mám a tak se chci zeptat, jestli se to dá nějak změnit, popřípadě, kdybych si udělal jinej psn účet, jestli se dají skopírovat nebo nějak obejít trofeje, nechcou se mi všechny znovu sbírat... díky za případné rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 nick sa zmenit neda a ani sa nedaju skopirovat trofeje na novy ucet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Duben 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 ok a můžu mít teda sparovanej facebook s více účtama na psn? myslím, aby mi na fb chodili získané trofeje z her... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Květen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 jj to jde, mám 2 účty na psn a oba emaily pro přihlášení sem nastavil i na facebooku. teďkdyž získám trofej (i stejnou) na jakémkoli účtu na ps3, tak se odešle na fb :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.