Antabelus Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 :cry: Mám problém s CF 3.53 m33 s updatem 4....... A je to problém s pozadím.... Samozřejmě že originální pozadí v 01-12.bmp od m33 není špatné (btw: nejhezčí je to meruňkové :D )...... Nicméně ani to každému stačit bohužel nemusí, a proto(pardon za zmíňku 01-12.bmp) jsem si po dlouhé době pokusil dát na pozadí obrázek...... A jak to dopadlo? Špatně..... Otevřel jsem si v prohlížeči obrázků v PSP jeden .jpg, vybral oblast (zoom+center) mno a potom dal jako jsem byl zvyklý u všech FW a CFW použít jako WallPaper........... Obrázek se na pozadí oběvil, ale po uspání nebo úplném vypnutí PSP se znovu nenačetl, pouze černé pozadí...... Jako první mě napadlo, že kvůli custom XMB není dostatek volného místa ve flash0, kam se myslím obrázek na pozadí ukládá. Tak jsem tam místo uvolnil (asi 0.8 MB) a pokusil se o to znova............ Stále nic :( :cry: .................. Nevíte jak na to? Jsem ochoten si ten obrázek do f0 dávat manuálně, jenom nevím kam patří........ :roll: 8) Tak poradí někdo? Děkuji předem....... :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 skus restore default setting wallpaper sa uklada do flash1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 mel jsem podobny problem a pomohlo me az dat "Format flash1 and reset settings" v "Advenced" menu z "M33 Recovery Menu". Od te doby nemam problem s wallpapers. :O) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Září 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 Mno - nepomohlo ani restore default settings v menu PSP, nepomohlo ani format f1 and restore default settings v RM :( :cry: Asi půjdu na 1.50 a pak 3.52 m33 a pak update 4.... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.