Domingster Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Ahoj, nevíte někdo, jak sebrat někomu při boji nůž nebo baseballku? Snažím se udělat achievement Bear Fight a když na mě jde někdo s nožem tak jsem v ******. Neví tedy někdo?:cry::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Musíš si útok načasovat,sebrat nůž ani pálku nelze :). To ovšem nemění nic na tom,že ten achievement není zase tak složitý těžký :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 ide to zobrat urcite, ja som im bral ked som robil ten achiev :-) jak to si uz ale nespomeniem (myslim ze uspesne vyhnutie a utok), najdes na webe odpoved edit: vraj ked sa na teba zazenie - dozadu (A), dopredu (B) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Duben 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Díky. Ale povim vám, že tenhle achievement mi dává ze všech nejvíc. Dostal jsem se k 15 z 18 a ten mě sundal. Já byl tak naštvanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 to je nic kamo, ja som robil holuby, za 3 dni som to mal hotove akorat mi chybal 1 ... a nevedel som ani za boha ho najst .. tak som to okabatil sejvom z Modio a mal som to za 15 minut :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Duben 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 To je taky achievement? Kolik za něj dostaneš?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Duben 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 A ještě bych se chtěl zeptat. Nevíte někdo kde můžu v GTA IV najít crossku Sanchez? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Domingster
Ahoj, nevíte někdo, jak sebrat někomu při boji nůž nebo baseballku? Snažím se udělat achievement Bear Fight a když na mě jde někdo s nožem tak jsem v ******. Neví tedy někdo?:cry::cheesygrin:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.