Domingster Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2011 Ahoj, nevíte někdo, jak sebrat někomu při boji nůž nebo baseballku? Snažím se udělat achievement Bear Fight a když na mě jde někdo s nožem tak jsem v ******. Neví tedy někdo?:cry::cheesygrin: Citovat
0 Dunky Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2011 Musíš si útok načasovat,sebrat nůž ani pálku nelze :). To ovšem nemění nic na tom,že ten achievement není zase tak složitý těžký :) Citovat
0 Sterner Regnix Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2011 ide to zobrat urcite, ja som im bral ked som robil ten achiev :-) jak to si uz ale nespomeniem (myslim ze uspesne vyhnutie a utok), najdes na webe odpoved edit: vraj ked sa na teba zazenie - dozadu (A), dopredu (B) Citovat
0 Domingster Odesláno Duben 18, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 18, 2011 Díky. Ale povim vám, že tenhle achievement mi dává ze všech nejvíc. Dostal jsem se k 15 z 18 a ten mě sundal. Já byl tak naštvanej. Citovat
0 Sterner Regnix Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2011 to je nic kamo, ja som robil holuby, za 3 dni som to mal hotove akorat mi chybal 1 ... a nevedel som ani za boha ho najst .. tak som to okabatil sejvom z Modio a mal som to za 15 minut :-) Citovat
0 Domingster Odesláno Duben 18, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 18, 2011 To je taky achievement? Kolik za něj dostaneš?:) Citovat
0 Domingster Odesláno Duben 18, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 18, 2011 A ještě bych se chtěl zeptat. Nevíte někdo kde můžu v GTA IV najít crossku Sanchez? Citovat
Otázka
Domingster
Ahoj, nevíte někdo, jak sebrat někomu při boji nůž nebo baseballku? Snažím se udělat achievement Bear Fight a když na mě jde někdo s nožem tak jsem v ******. Neví tedy někdo?:cry::cheesygrin:
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.