Eledar Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Ahojte co rikate na tuhle hru??Ja jsem zazil docela sok,hlavne kdyz jsem zhledl videa z youtube,dival jsem se na wii misto xboxu a rikal jsem si no super na xbox to bude pecka a je to docela ubohost. Wii:Tanci to Michal Jackson,je tam jeho tanecni styl Xbox360:Tanci to nejaci nymandi,vecinou clovek dela krovi(ty lidi co jsou za Jacksonem) a autori to predstavuji jako Jacksona,no humus. Staci se mrknout na videa s wii a na xbox,ted me mrzi ze uz nemam wii :(((. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Taky docela zklamání, čekala jsem od toho víc, ale mně to na odreagování docela stačí. Videa na wii jsem neviděla a radši koukat nebudu, abych nelitovala stejně jako ty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.