Michjas Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Čus, xbox mi nejde připojit přes HDMI.... Nastavení jsem resetoval, kabely sem zkoušel 3x a stalo se to z ničeho nic.... Předtím bez problemu jelo. Zaruku nemám. Nevíte v cem je problem. Jede to jenom pres SCART Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Zkus jiný HDMI kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Určitě to bude HDMI kabel ,když přez SCART vstup jede :) Doporučuju koupit nějaký kvalitnější okolo 400,-kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lenicky Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 ja stim problem nemam,ale jak du k my holce s xboxem tak tam se hdmi semnou nebavi,avezmu si sebou i svuj kabel...a to maj 30xkvalitnejsi televizi nez mam ja,nechapu to...dam pres scart a uz to jede..prijdu domu,dam hdmi doma a jede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neocar Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 ale jak du k my holce s xboxem zní to blbě:D ty si hodně velkej závislák co :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lenicky Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 proc bych mel byt zavislak?kdyz si cheme zahrat spolu,tak si zahrajeme ne?to neni nic o zavislosti... :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pstrosiik Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 pravda ja taky parim ze starou doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 ja stim problem nemam,ale jak du k my holce s xboxem tak tam se hdmi semnou nebavi,avezmu si sebou i svuj kabel...a to maj 30xkvalitnejsi televizi nez mam ja,nechapu to...dam pres scart a uz to jede..prijdu domu,dam hdmi doma a jede... TV u tvojí holky podporuje pouze přenos HDMI 1.0. Teď máš kabel HDMI 1.3, proto ti to nejede, použij kabel, který podporuje HDMI 1.0 p.s. nespamujte zbytečně topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Michjas
Čus, xbox mi nejde připojit přes HDMI.... Nastavení jsem resetoval, kabely sem zkoušel 3x a stalo se to z ničeho nic.... Předtím bez problemu jelo. Zaruku nemám. Nevíte v cem je problem. Jede to jenom pres SCART
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.