Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

GTA IV - sekakni

suchac500

Otázka

zdravim, vcera jsem si koupil na steamu GTA IV complete edition.. nadsene stahnu, instaluju spustim..

ovsem narazim na problem, ktery (co jsem koukal na netu) melo pomerne dost lidi, at mam min. detaily/rozliseni nebo max. tak se hra seka (nehratelne..)

sem tam se stane to ze hra najednou jede uplne plynule, ale zase jen na chvili a pak se zacne nehorazne sekat..

napr. v benmarku mi to namerilo JEN 16 FPS :/ .. a to bylo 800x600 a vse low, z netu jsem sosl nejakej patche nepomohlo, ovladace jsou 11.3 takze tam by taky nemel byt problem, zkousel sem i reinstall visual 2005/8 c++, net frameworku.. nebo kompatibilitu s windows xp sp3 .. ale nic z toho nepomohlo..

diky za rady ;)

sestava athlon x4 640, AMD 6850, 4GB

na starsi sestave to jelo plynule na medium a byla vyrazne slabsi.. :bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

25 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Dobrý večer,

prvně se ujistěte, že se nesnažíte spustit konzolovou verzi na svém počítači. Konzolové verze této hry nejsou s PC verzí kompatibilní a tudíž se můžou vyskytnout občasné chyby, často vnímané jako rapidní pokles snímků za vteřinu.

Odkaz ke komentáři

• 0

Pokud se skutečně nejedná o konzolovou verzi - doporučuji návštěvu nějakého profesionálního servisu, kde vám jistě poradí (já jsem také laik přes počítače, tak se za to nemusíte stydět ani vy, nejste sám), tak je to možné, že hra není optimalizována pro váš stroj. Buď je vaše sestava příliš stará a nestíhá hru, nebo je příliš stará hra a nestíhá výpočetní výkon vaší pc sestavy.

Odkaz ke komentáři

• 0

Jak je možné že si to nezahraji na nejvyšší nastavení?! Když GTA 4 je port z konzolí a konzole přitom nezvládnou ani vynikající crysis?!

Ve skutečnosti je to jen katastrofálně naprogramované, příšerně provedený port!

Sry za spam ale nedalo mi to :)

Odkaz ke komentáři

• 0
Pokud se skutečně nejedná o konzolovou verzi - doporučuji návštěvu nějakého profesionálního servisu, kde vám jistě poradí (já jsem také laik přes počítače, tak se za to nemusíte stydět ani vy, nejste sám), tak je to možné, že hra není optimalizována pro váš stroj. Buď je vaše sestava příliš stará a nestíhá hru, nebo je příliš stará hra a nestíhá výpočetní výkon vaší pc sestavy.

Vy jste to zabil, pane !

Zkus odinstalovat uplne ovladace od grafiky, mě to pomohlo snad na všechny hry, nebo opravit pres steam, pripadne reinstall hry

Odkaz ke komentáři

• 0

reinstallu se prave snazim vyhnout.. jak to je pres steam.. tak se to pak stahuje cely znova :? ..

ty ovladace grafiky asi zkusim.. kazdopadne diky za radu..

docela hodne tomu pomohlo ze jsem vypnul stiny.. (musi bejt low) a pak to jede plynule nevim kde je problem .. :?

Odkaz ke komentáři

• 0
Grafika....nechapu kdo muze mit 6850 :D a celou 6xxx radu od radoby AMD....sam vidis ze ti pak hra nejde.....

tak nejak nechapu co s ni mas za problem? jsou ty same karty jako byla 5xxx akorat misto ati.. se tam cpe AMD... (sam asi vis.. ze uz i radu 2xxx,3xxx atd. delala amd, ted uz si k tomu akorat ofiko dodali jmeno..) :roll:

nejak nechapu co mas za komplex vuci nim ;) protoze ja s ni zadnej jinej problem nemam :P, takze si priste prosimte svuj radoby chytrej nazor nech ;)

edit: ale ne neda mi to, pouc me.. a rekni v cem jsou to podle tebe tak mizerny karty :) ..

romeno > ovladace procesoru nejsou ;), grafiky sem samozrejme zkousel jako jednu z prvnich veci :?

grafika taktovana neni... a vzhledem k tomu ze ostatni hry jedou na full bez problemu tak v ni problem nevidim :)

rikam ze jinde problem NENI.. ani v naronejsich hrach ktere jely plynule.. proste tam je nekde kix kazdopadne nevim proc.. ale na ponekolikate spusteni uz se to hodilo do celkem hratelne podoby..

takze timto bych to dal neresil.. vsem zucastenim dekuji za rady, ted to jede tak na to nesaham

Odkaz ke komentáři

• 0

kdyr kdyz se podivas, tak temer s kazdou grafikou bude mit nekdo problem, nenajdes bezchybnou radu... ;)

artom jo jo to jsem taky vygoogloval.. ovsem furt je to stejny, ted uz se to trha jen ze zacatku 10-20s a pak to jde plynule, kazdopadne diky za radu (gta na steamu by melo obsahovat nejnovejsi patch.. a i kdyz jsem ho este dodatecne instaloval) zadna zmena nic moc nebyla.. a na mp by me to snad bez nejnovejsiho patche nepustilo ne? :)

Odkaz ke komentáři

• 0
kdyr kdyz se podivas, tak temer s kazdou grafikou bude mit nekdo problem, nenajdes bezchybnou radu... ;)

artom jo jo to jsem taky vygoogloval.. ovsem furt je to stejny, ted uz se to trha jen ze zacatku 10-20s a pak to jde plynule, kazdopadne diky za radu (gta na steamu by melo obsahovat nejnovejsi patch.. a i kdyz jsem ho este dodatecne instaloval) zadna zmena nic moc nebyla.. a na mp by me to snad bez nejnovejsiho patche nepustilo ne? :)

to je pravda.Asi jak to delaly z te konzolove verze tak ani ty patche vse neopravily.Ale to zamrzi kdyz se koupi originalka a ono to pak takhle dopada.Ja jsem si to radsi stahl ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu