Jiva2 Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 - nainstaloval jsem na OFW 3.55 Kmeaws CFW 3.55 podle tohoto návodu: http://ps3crunch.net/installing-kmeaw-custom-firmware-with-backup-manager-support.html - objevily se mi v games nové položky "app_home" (píše chybu) a "install package" - verze firmware píše 3.55 bez "jb" nebo něčeho (je to vůbec dobře ?) - pkg soubory jdou instalovat a aplikace snad fungují (zkoušel jsem asi 4 aplikace) - jednou mi zamrzlo XMB ale jak jsem uvedl systém poprvé do továrního nastavení s nainstalovaným CFW už se to nestalo zatím - no a to hlavní ani v Multimanu ani v Gaia Manageru mi nefungují zálohy her - v mechanice mám originál disk hry a zálohy jdou v managerech vidět, ale po pokusu o spuštění se to vrací do XMB - zkoušel jsem víc her a podle compatibility listu mají být podporované ale nejde to nevíte co s tím mám ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adlik Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Zrovna včera jsem tohle řešil :D Jakmile se Ti to vrátí do XMB, tak se podívej, jakou hru Ti to ukazuje, že máš v mechanice... měl bys tam mít tu hru, kterou si dal načíst přes manager... no a toť vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiva2 Odesláno Duben 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 právě jak jsem to dopsal tak jsem se díval na youtube a našel jsem to díky za odpověď i tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jiva2
- nainstaloval jsem na OFW 3.55 Kmeaws CFW 3.55 podle tohoto návodu:
http://ps3crunch.net/installing-kmeaw-custom-firmware-with-backup-manager-support.html
- objevily se mi v games nové položky "app_home" (píše chybu) a "install package"
- verze firmware píše 3.55 bez "jb" nebo něčeho (je to vůbec dobře ?)
- pkg soubory jdou instalovat a aplikace snad fungují (zkoušel jsem asi 4 aplikace)
- jednou mi zamrzlo XMB ale jak jsem uvedl systém poprvé do továrního nastavení s nainstalovaným CFW už se to nestalo zatím
- no a to hlavní ani v Multimanu ani v Gaia Manageru mi nefungují zálohy her
- v mechanice mám originál disk hry a zálohy jdou v managerech vidět, ale po pokusu o spuštění se to vrací do XMB
- zkoušel jsem víc her a podle compatibility listu mají být podporované ale nejde to
nevíte co s tím mám ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts