Tohax Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Potřeboval bych si z Livu stáhnout divx kodek, aby mi šly přehrávat avi. Hrozí mi ban když zajdu na Live toto stáhnout a hned se zase odpojím? Žádné hraní online, nic - jen ten kodek. Mám strach - možná zbytečný, ale bojím se toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Potřeboval bych si z Livu stáhnout divx kodek, aby mi šly přehrávat avi. Hrozí mi ban když zajdu na Live toto stáhnout a hned se zase odpojím? Žádné hraní online, nic - jen ten kodek. Mám strach - možná zbytečný, ale bojím se toho... Žádná banová vlna teď nebyla a zatím neprobíhá . Takže si klidně ty kodeky stáhni . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 verzia firmveru v mechanike ? patchoval si hry na nizsi wave ? mas flagnuty xbox ? zisti cez XVal (v podpise mam link) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tohax Odesláno Duben 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 verzia firmveru v mechanike ? patchoval si hry na nizsi wave ?mas flagnuty xbox ? zisti cez XVal (v podpise mam link) Mám iXtreme LT v1.1... Hry jsem dřív nepatchoval, dělám to až teďka a XVal mi hlásí Secdata is Clean. Ale tak snad jak radí Toro, to bude bez problému.. : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 pokial si vsetko patchoval cez abgx360 a nebudes hrat AP25 hry myslim ze bez problemov ... to ze prides o dashboard-bug (ak si ho vyuzival) je jasne, Live vyzaduje najnovsi Dashboard :-) po tom ako vyjde najnovsi dashboard mozno vyjde aj novy firmver, tak si to mozes dat reflashnut a hrat online hlavne pozor na tie AP25, lebo dostanes flag (LT 1.1 ta neochrani ako LT+), takze nehraj hry: Assasins Creed: Brotherhood Need for Speed: Hot Pursuit Fable III Call of Duty: Modern Warfare 2 Call of Duty: Black Ops Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tohax Odesláno Duben 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Ty AP25 jsem hrál právě díky tomu dashboard bugu, ale co sem si nainstaloval tušim Shift 2 který DB aktualizoval, už to neřeším a radši si to dám na reflash v budoucnu. Kdy by měl vyjít ten nový fw? Btw s konzolí jsem nikdy nebyl na netu a ani jsem to neměl v plánu, ale to avi se prostě hodí a tak nemám na vybranou. : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Ja som pred 1 a pol rokom tiez nemal v plane hrat online a drtim po live jak blazen :-)))) Nikto nevie kedy vyjde ... ja to tipujem na ten free weekend s pokusom o guiness world record s kinectom ... skvela prilezitost nachytat flashnute konzoly. Datum 21-25 April, takze odporucam ti to dnes pripojit na Live, stiahnut kodeky, a mozes nasledne 4 dni zdarma hrat po Live - ale pozor na ten update :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tohax Odesláno Duben 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Tak kodek stáhnutý a všechno v pohodě, snad... : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tohax
Potřeboval bych si z Livu stáhnout divx kodek, aby mi šly přehrávat avi. Hrozí mi ban když zajdu na Live toto stáhnout a hned se zase odpojím? Žádné hraní online, nic - jen ten kodek. Mám strach - možná zbytečný, ale bojím se toho...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.