honzaik Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Čau, chtěl bych poradit. Jde si doma na svém PC založit internetový server ? proste normal html blog. a jde abych nemusel platit doménu mít ip adresu ? vim že je to lamer dotaz ale s netem a jeho funkcema se tepr jaksi seznamuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 pokud mas verejnou IP, tak to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Čau, chtěl bych poradit. Jde si doma na svém PC založit internetový server ? proste normal html blog. a jde abych nemusel platit doménu mít ip adresu ? vim že je to lamer dotaz ale s netem a jeho funkcema se tepr jaksi seznamuju určitě, není problém, ale server určitě není dobré provozovat na pc, které máš. Dnes je spousta levných hostingů, nebo hostingů zdarma, pouvažoval bych v první řadě nad tímto řešením. Vlastní server je vhodný až když máš např. velký trafic a taky to vyžaduje značné znalosti - nastavení a správa serveru - funkce, atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Duben 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 no já si to představuju jako proste jednoduchou 1 stránku v html ve který bych psal nejaký novinky jenom atd i bez obrázků na to je celkem zbytečný kupovat si hosting i když jsou některé opravdu levné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Duben 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 takže když na mojeip.cz mám jako interní 10.0.0.4 tak to teda asi veřejná neni žejo :(? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vitas696 Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 ne to tedy není :-) a fakt je lepší mít někde hosting ,na ty stránky co chceš ,pořídíš i zadarmo hosting :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 To je interni, jenze pokud mas O2, tak si muzes prenatovat port 80 na svuj PC. Nebo si PC hodit do DMZ. romik ma ale pravdu - hodi se to jen kdyz potrebujes mit pristup domu do site (treba protoze si pres to ridis alarm) nebo kdyz se chces naucit spravovat server. Vem si, ze pokud to nebudes provozovat na notesu nebo na nejake atom desce, tak to bude zrat dost proudu, musi to jet nonstop, bude ti to hucet a bude ti to zrat vykon a vytezovat ti to linku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Duben 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 ok tak jste mě přesvědčili ale tak jak tady píšete kde najdu zadarmo hosting pro tyto stránky ? :D (bez reklam, bez **** grafiky atd) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 co třeba web od google běžící na wordpressu, více zdarma a více jednodušeji už to nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Duben 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 jj to už jsem taky zkoušel, ale právě jsem chtěl aby html vypadalo proste: <html> <title> honzaik </title> <body> ................................ </body> </html> prostě bílá stránka :D s textem popřípadě si vyhrát s html ale už jsem asi pochopil že ani kuře zadarmo nehrabe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 však si napiš svoji šablonu pro wordpress a můžeš kódovat do zblbnutí. nastuduj si návod na wordpress Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Duben 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 ok dik za radu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 http://www.000webhost.com/ Vyzkoušej (jakou free webhosting), samozřejmě, že za domenu platit budes muset (nikdo ti neda domenu zadarmo... ani kdyby jsi mel vltastni server - za domenu platit budes). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 za doménu třetího řádu neplatíš nic, takže platit za doménu nemusíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 No myslim ze wordpress bych jako zacatecnikovi nedoporucoval. Ja jako zacatecnik jsem zacinal na webgardenu. Doporucoval bych webnode.Prehlednej hosting se spousty moznosti jak se pohrat s designem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 ale pravě ja nechci desing :D já chci bílou stránk s textem :D ps. použil jsem darkuserovu radu, vypadá to jako nejvhodnější pro mě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 ale pravě ja nechci desing :D já chci bílou stránk s textem :Dps. použil jsem darkuserovu radu, vypadá to jako nejvhodnější pro mě ;) Samozdrejme ze tam taky si muzes nastavit bilou stranku ;) Ale je to na tobe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 no já jsem web garden zkoušel ale proste tam se z těch jejich šablon nedokážu vyhrabat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
honzaik
Čau, chtěl bych poradit. Jde si doma na svém PC založit internetový server ? proste normal html blog. a jde abych nemusel platit doménu mít ip adresu ? vim že je to lamer dotaz ale s netem a jeho funkcema se tepr jaksi seznamuju
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.