Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Vlastní server

honzaik

Otázka

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Čau, chtěl bych poradit. Jde si doma na svém PC založit internetový server ? proste normal html blog. a jde abych nemusel platit doménu mít ip adresu ? vim že je to lamer dotaz ale s netem a jeho funkcema se tepr jaksi seznamuju

určitě, není problém, ale server určitě není dobré provozovat na pc, které máš. Dnes je spousta levných hostingů, nebo hostingů zdarma, pouvažoval bych v první řadě nad tímto řešením. Vlastní server je vhodný až když máš např. velký trafic a taky to vyžaduje značné znalosti - nastavení a správa serveru - funkce, atd

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

To je interni, jenze pokud mas O2, tak si muzes prenatovat port 80 na svuj PC. Nebo si PC hodit do DMZ.

romik ma ale pravdu - hodi se to jen kdyz potrebujes mit pristup domu do site (treba protoze si pres to ridis alarm) nebo kdyz se chces naucit spravovat server. Vem si, ze pokud to nebudes provozovat na notesu nebo na nejake atom desce, tak to bude zrat dost proudu, musi to jet nonstop, bude ti to hucet a bude ti to zrat vykon a vytezovat ti to linku.

Odkaz ke komentáři

• 0

jj to už jsem taky zkoušel, ale právě jsem chtěl aby html vypadalo proste: <html>

<title> honzaik </title>

<body> ................................

</body>

</html> prostě bílá stránka :D s textem popřípadě si vyhrát s html ale už jsem asi pochopil že ani kuře zadarmo nehrabe :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu