Frewwww Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 O dneska mel jet goold zadara ale ted jesm vstal nic furt mam jen silver nevite kdy tob aktivuji? http://www.xbox.com/cs-CZ/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lenicky Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 taky doted mi nejede ten gold :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 I minule byly problémy :? Je vidět, že jak je něco zadarmo tak na to MS trošičku sere :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petr.voltr Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 furt jste free jen mate moznost vyuzivat sluzby jako u goldu, me to krasne jede a navic koupe gold se 60% slevou, vcera jsem kupoval gold na 3 mesice za 199 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JuRaCZ Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 ale za 3 mesice se ti to samo obnovi z kreditky za aktualni cenu nebo to musim potvrdit? Prave nechci aby se obnovovalo samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petr.voltr Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 ale za 3 mesice se ti to samo obnovi z kreditky za aktualni cenu nebo to musim potvrdit? Prave nechci aby se obnovovalo samo automaticke obnoveni jde zrusit zavolanim na MS linku, zadnej problem za tu cenu mi to stoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JuRaCZ Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 hm, to je tak trochu nelogicky udelano od MS aby si to pak dalsi ctvrleti automaticky ztrhlo z uctu bez tveho svoleni. Ja vim ze to stoji za to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PauL cZ Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 Jsi jen silver ale můžeš hrát onnline,používát Facebook,Twitter apod. a pro info mě už to jelo od čtvrtka ten gold free. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 To ano, ale někomu to prostě blblo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Frewwww
O dneska mel jet goold zadara ale ted jesm vstal nic furt mam jen silver nevite kdy tob aktivuji?
http://www.xbox.com/cs-CZ/
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.