Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

iPhone - odblokace po restoru? případné jiné řešení

Otázka

Odesláno

Zdravím,

dostal jsem po strejdovi pouziteho iphona 3gs, byl zasekany vselijakymi chujovinami a vubec jsem si rikal ze by potreboval totalne vycistit, tak sem si rekl ze udelam restore....

... to jsem ale jako neznalec apple sveta netusil ze vysel novy 4.3.2 a samozrejme se po provedeni restoru zobrazila aktivovaci obrazovka, chtejic po mne vlozeni originalni sim, tu samozrejme nemam, a stryc uz ji tez davno ztratil... pustil jsem se tedy do objevovani, co s tim udelat a musim rici ze jsem se totalne vedle

-na iclarified mi psali neco o nenavratnem updatu nabaseband ipadu... to fakt nechci, to vim ze je spatne

-dale je tu pokud se nemylim moznost jailbreaku ale vubec nevim jak ho v tuto chvili mam

uplatnit (delal sem drive pouze ipod touch a tam to bylo znatelne lehci)

-dale jsem se docetl neco o uplnem restartu z DFU modu coz by taky nebylo k zahozeni

-pokud se nemylim je tu nejaka moznost downgradu?? (doufam ://)

-no a jako posledni moznost sem si myslel ze budu mit zalohu (backup) puvodniho stavu, nez jsem spustil restore, bohuzel vubec netusim kam se ulozila a ani jak by mi nyni mohla pomoci

Velmi prosim aby mi to nekdo uvedl na pravou vahu, jelikoz ve vsemoznych pojmech jsem nyni zcela ztracen

diky a pokud by snad bylo treba vice infa, napiste

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

tak to vypada že ten iphone je blokovanej na nějakyho operatora ze zahranici.....a tim ze si upatoval na 4.3.2 si navyšil i baseband a TEN NEODBLOKUJES tim padem ti žadnej českej operator nepude.....před tim tam byl asi 4.0.1 na kterej jde unlock...takže jedina možnost aby si mohl volat je ten iPad BB ale pak blbne GPS a wifi atd.......a jestli ho nechceš zkur.... tim ipad bb....tak dej iphone do recovery modu a přes itunes nahrat nějaky CFW kterej už bude mit v sobě JB a haktivaci nejlepe přes snowbreeze 2.6

• 0
Odesláno
tak to vypada že ten iphone je blokovanej na nějakyho operatora ze zahranici.....a tim ze si upatoval na 4.3.2 si navyšil i baseband a TEN NEODBLOKUJES tim padem ti žadnej českej operator nepude.....před tim tam byl asi 4.0.1 na kterej jde unlock...takže jedina možnost aby si mohl volat je ten iPad BB ale pak blbne GPS a wifi atd.......a jestli ho nechceš zkur.... tim ipad bb....tak dej iphone do recovery modu a přes itunes nahrat nějaky CFW kterej už bude mit v sobě JB a haktivaci nejlepe přes snowbreeze 2.6

no driv tam byl 3.1.2 s JB a s unlockem, ale vse uz bylo tak nefunkcni ze se v tom nedalo nic delat a jedina moznost byl nejakej restore, akorat sem po**** tim ofikem....

dyztak jeste vyplati se mi pockat?? jestli treba nevyjde nejaky unlock na ty cesky operatory???

a nebo co hard reset a downgrade?

diky

• 0
Odesláno

tim ze si updatoval na vyssi a oficialni iOS si navysil i ten baseband a ten uz dolu nedáš a s novym unlockem to vypada špatně....poslední co šel byl na iOS 4.0.1......takže ten ipad BB nebo použivat jako iPod (prej se děla na tom downgradu z iPad BB na BB 5.13 kterej jde unlocknout ale nikdo nevi jestli vyjde nebo kdy)

edit:sem napsal skoro to samí :D

• 0
Odesláno
tim ze si updatoval na vyssi a oficialni iOS si navysil i ten baseband a ten uz dolu nedáš a s novym unlockem to vypada špatně....poslední co šel byl na iOS 4.0.1......takže ten ipad BB nebo použivat jako iPod (prej se děla na tom downgradu z iPad BB na BB 5.13 kterej jde unlocknout ale nikdo nevi jestli vyjde nebo kdy)

edit:sem napsal skoro to samí :D

no tka jsem instalnul cfw bez toho 6.15.00 basebandu, protoze to nechci zbytecne zasirat... dokonce reaguje na sim kartu! jen ma jen jednu carku, nekde jsem cetl ze potom co jsem instaloval ten cfw je jeste treba pro volani unlock pres ultrasn0w... je to tak?? ze by mi to pomohlo??

jinak diky za vysvetleni, je tezky se v tom vyznat kdyz jsem ohledne toho naprosta lama :D

• 0
Odesláno

jj ja sem taky instaloval ten cfw a měl sem jednu čarku pak sem nainstaloval ten ultrasnow atd. a jde mi operator v poho....ALE ja mam starej BB 5.13 kterej umi ultra odblokovat a ty mas už novej kterej FAKT NEJDE......takže znova...mas pokud vim 3 možnosti....1.iPad BB 2.použivat jako iPod 3.koupit si unlock za nějakejch 170 USD......

rád pomůžu taky sem byl nedavno lama...:D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu