filip2142 Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 IMG BURN HLÁSÍ :CANNOT SET THE LAYER DREAK POSITION WHEN BURNING DVD-R DL MEDIA DÍKY VŠEM ZA PŘÍPADNÉ RADY:cry:Vypalovat hry na xbox můžu jenom na dvd+r? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Mínusová media nelze v IMG pálit na to potrebuješ vypalovací program se jmenem mRDL 1.1 tady ke stazení ... http://www.mediafire.com/?yzq5znmhjz1 ... páli se v tom přímo ISO souvor (nikoliv jako v IMG obraz ... tady primo iso ) zkoušel sem to a funguje to 100procentně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 ted jsem pálil na +r a v polovině mi to napsalo chybu:(¨Píše mi tu chybu co ve videu:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pigwick Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 to mi psalo když jsem měl starou vypalovačku která už neuměla vypalovat na dvouvrstvý dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 No já mám novou bylo to způsobené špatným dvd a nebyla to tato chyba ,ale podobná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
filip2142
IMG BURN HLÁSÍ :CANNOT SET THE LAYER DREAK POSITION WHEN BURNING DVD-R DL MEDIA DÍKY VŠEM ZA PŘÍPADNÉ RADY:cry:Vypalovat hry na xbox můžu jenom na dvd+r?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.