Domingster Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Zdravím, nevíte někdo za kolikátý zhruba zápas dostanu achievement? Celkem by mě to zajímalo. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 http://www.xbox360achievements.org/game/fight-night-3/achievements/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Duben 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 Jojo, díky. Aspoň někdo se ozve. Tohle už všechno ale vím mě spíš zajímá, kdy se dostanu k tomuto Win The BK® Invitational Fight. Nevíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 "Když už člověk nemůže tak mu Youtube pomůže, věř mi!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Domingster
Zdravím, nevíte někdo za kolikátý zhruba zápas dostanu achievement? Celkem by mě to zajímalo. Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.