Dweight Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 zdar,po nějaký době jsem si zapl uncharted2,je to original,čistej,fakt nwm proč nejde...prosim pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mayfish Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 kdyz jsi ho zapl jak muze nejit? jdou ti jine hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rocko Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Hm nejde a co ti tam nejde ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweight Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 nevim,zapnu to a ukaže se mi vpravo dole ta dýka a furt se točí a točí,nic vic,všechny hry jdou jen tohle ne:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rocko Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Tak zkus nějakým jemnějším hadříkem otřít disk,mě se tole sem tam stane a pak to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 konas70 Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Zkus Update jestli tam nemáš ten poslední... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweight Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 PS3 mam 3.60 FW,uncharted po mě update nechce a disk je čistý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 PS3 mam 3.60 FW,uncharted po mě update nechce a disk je čistý... smaž vše U2 co máš v " game data " krmě přídavků jestli nějaký máš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweight Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 diky domi,už to jde:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dweight
zdar,po nějaký době jsem si zapl uncharted2,je to original,čistej,fakt nwm proč nejde...prosim pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.