CondexoCZ Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Mám tu jeden problém,chtěl sem si nainstalovat Lineage clienta který má 5.45GB.C disk ma kapacitu 30 gb a je vněm i Windows 7.D disk tam je kapacita 119 gb a není tam nic dávam tam jen hry.Client byl uložený v D/Games.Jak sem to rozbalil nebo to byl RAR a dal setup.exe extrahovalo se to,ale najednou sem se podíval do Tento počítač a s 4gb volného místa s 30 gb v C mi to sežralo 2.45 gb a jak se to furt extrahovalo tak mi to hodilo na 1gb,400mb a až mi i klekl extrahace a napsalo není dostatek místa.A ja tu hru nutně potřebuji.Potřebuji to nějak opravit aby se to jenom uložovalo do D disku a abych to nic nežralo místo s C.Tady sou obrázky.Bude to v odkazu.Potřebuji vaše nejpřesnější rady,klidně to zpravit pres team viever,postup obrazkama všechny způsoby.Kromě kdyby to možná i šlo jinymi způsoby a nebyl mi klidně i žádny abych to nemusel dělat rozebíranim PC. http://img594.imageshack.us/i/diskv.png/ http://img64.imageshack.us/i/disk1a.png/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrouzek1468626255 Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 staci zmenit misto kam se ma instnout ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Když spustíš setup.exe, tak se tě instalace zeptá kde chceš hru nainstalovat, tak změníš místo instalace hry například z C:\Program files\Lineage na D:\Games\Lineage. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 tak ten RAR rozbal na Dcko prvne ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrouzek1468626255 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 to chce asi Team Viever :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CondexoCZ Odesláno Duben 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Ste asi dobře nečtli co? v C ne 30 gb max a tam nedávam hry,a ten client mam v D/games tam dávam hry a tam sem to i rozbalil v D /games a dal setup exe,ale jak se to extrahovalo bralo mi to postupne misto s C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CondexoCZ Odesláno Duben 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 a jak dam setup.exe na nic se mi to neptá kde to uložit to až u instalace ale to je jen extrahace.Až se dokončí extrahace je instalace ale to mi nepomůže nebo ta extrahace mi veme cele místo v C a sekne se mi to a napise neni dost mista a to se mi zaplnilo C 30 gb kapacita a volno tam bylo 4gb a v D je volno 112gb a tam byl ten client v D jsem ho extrahoval a zabralo mi to cele misto v C.az mne to u pulky extrahace nepustilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Ano bralo ti to místo,ale poté ti ho zase vrátilo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelva007 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 setup.exe otevri v jankym programu na archivy,tam si pak vyberes kam to chces rozbalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CondexoCZ Odesláno Duben 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 vyŘeŠeno! Lock! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Ste asi dobře nečtli co? v C ne 30 gb max a tam nedávam hry,a ten client mam v D/games tam dávam hry a tam sem to i rozbalil v D /games a dal setup exe,ale jak se to extrahovalo bralo mi to postupne misto s C. Jsi asi trochu nechapavej co? WinRAR ukladal docasne soubory do tempu (ktery je na Ccku), proto ti to pri rozbalovani zralo misto z Ccka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.