Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zaplěnení C disku

CondexoCZ

Recommended Posts

Mám tu jeden problém,chtěl sem si nainstalovat Lineage clienta který má 5.45GB.C disk ma kapacitu 30 gb a je vněm i Windows 7.D disk tam je kapacita 119 gb a není tam nic dávam tam jen hry.Client byl uložený v D/Games.Jak sem to rozbalil nebo to byl RAR a dal setup.exe extrahovalo se to,ale najednou sem se podíval do Tento počítač a s 4gb volného místa s 30 gb v C mi to sežralo 2.45 gb a jak se to furt extrahovalo tak mi to hodilo na 1gb,400mb a až mi i klekl extrahace a napsalo není dostatek místa.A ja tu hru nutně potřebuji.Potřebuji to nějak opravit aby se to jenom uložovalo do D disku a abych to nic nežralo místo s C.Tady sou obrázky.Bude to v odkazu.Potřebuji vaše nejpřesnější rady,klidně to zpravit pres team viever,postup obrazkama všechny způsoby.Kromě kdyby to možná i šlo jinymi způsoby a nebyl mi klidně i žádny abych to nemusel dělat rozebíranim PC.

http://img594.imageshack.us/i/diskv.png/

http://img64.imageshack.us/i/disk1a.png/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a jak dam setup.exe na nic se mi to neptá kde to uložit to až u instalace ale to je jen extrahace.Až se dokončí extrahace je instalace ale to mi nepomůže nebo ta extrahace mi veme cele místo v C a sekne se mi to a napise neni dost mista a to se mi zaplnilo C 30 gb kapacita a volno tam bylo 4gb a v D je volno 112gb a tam byl ten client v D jsem ho extrahoval a zabralo mi to cele misto v C.az mne to u pulky extrahace nepustilo

Odkaz ke komentáři

Ste asi dobře nečtli co? v C ne 30 gb max a tam nedávam hry,a ten client mam v D/games tam dávam hry a tam sem to i rozbalil v D /games a dal setup exe,ale jak se to extrahovalo bralo mi to postupne misto s C.

Jsi asi trochu nechapavej co? WinRAR ukladal docasne soubory do tempu (ktery je na Ccku), proto ti to pri rozbalovani zralo misto z Ccka.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu