rehous Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 čau. Hraju FF I a zasekl jsem se. Jsem hned na začátku a zaboha nemůžu zjistit jak se můžu plavit po moři. Help pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myth Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Pokud si dobře vzpomínám tak loď dostaneš až ve třetím městě. Na začátku hry sis měl myslím promluvit s králem, trochu nakoupit magic a equip a jít (nejsem si opravdu jistej) na severozápad a tam by měl být hrad. good luck :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rehous Odesláno Duben 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Tam sem byl. Šel jsem do té zříceními tam sem někoho zabil a pak byl filmeček a byl sem zas u krále potom sem šel na západ kde je menší město na mapě ale větší když do něj vlezeš. A všude kolem mně jsou jenom skály a voda a já nevím jak se přes skály dostat abych mohl do dalšího města. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myth Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Já se vždy ptal NPC :D už si to až tak nepamatuju ale vím že loď dostaneš až u města, které má přístav konkrétně od pirátů co tam jsou :) jestli opravdu nevíš tak si zkus najít na googlu nějakej walkthrought :) a mám pocit že nad tím prvním nebo druhým městem byl most přes který ses dostal dál ovšem něco za to chtěli :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Alebo si skus na youtube pozret nejaky walkthrought.Ja to robim pri kazdej hre :D Ked neviem ako dalej tak mrknem na youtube a je po problemu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.