martyhemp Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 zdravim lidi už me to docela sere je to forum a nikdo mi nedokaže odpovedet na moji otazku bo spiš problem.nevim jak se dostat do hry online v pro evu 09.mam se nekde regnout bo co?piše mi to furt has error occurred. :cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T3NK Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 PES 09 teda nemám, ale nemohlo by to bejt tím že už nejsou v provozu servery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny9509 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 1.) PSN teď nejde. 2.) Jak píše kolega, pravděpodobně servery jsou vypnuté 3.) Konami vzhledem k událostem v Japonsku šetřilo servery, nevím jestli to přetrvává 4.) Pokud vím, tak stejně jako v MGS či v Pro Evu musíš být registrovaný na konami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
martyhemp
zdravim lidi už me to docela sere je to forum a nikdo mi nedokaže odpovedet na moji otazku bo spiš problem.nevim jak se dostat do hry online v pro evu 09.mam se nekde regnout bo co?piše mi to furt has error occurred. :cry::cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.