tomking Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Zdarec, jsou nějaké cheaty na TDU 2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Zdarec, jsou nějaké cheaty na TDU 2 ? Myslim ze cheaty jako takove na TD2 nejsou,musis si stahnout asi nejakej trainer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 jěžiš by mě zajímalo kterj kkt vymyslel cheaty, vždy je ta hra pak uplně vo ničem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 jěžiš by mě zajímalo kterj kkt vymyslel cheaty, vždy je ta hra pak uplně vo ničem Ne uplne s tebou souhlasim :) Treba me se hodily kdy jsem nemohl udelat nejakou misy.Ale jsou strasne zavyslacke (teda u me)kdyz dam jednou cheat tak potom mi to skazi hru a prestane me rychleji bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tomking
Zdarec, jsou nějaké cheaty na TDU 2 ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.