Hecin Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Můžu hrát full hry, ktery si stáhnu z internetu, ty co se normalne musej koupit na Marketu nebo kde se to kupuje??? Kdyz nemám root na Samsungu galaxy S, nebo ho musim mit...? PLS poradte mi jsem zacatecnik u androidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodna407 Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 hrát hry mužeš všechny takže i neorigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Nemusí být z marketu ale dávej si bacha v nastavení aplikaci musíš mít zatrhnuté povolit z jiných zdrojů nebo jak to tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Pokiaľ si chceš zahrať hru z nie originalneho zdroja (cracknutu) nieje v tom žiaden problém. Jediné čo ti nepôjde je aktualizovať ju cez market na novšiu verziu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medotuka Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Osobně nechápu proč tady podporujete "warez" hry?. Nikde se to skoro nesmí, je to věc názoru ale i já jsem stáhl jednou the sims 3. Ale už nikdy jedině z marketu máš tam jistotu. A jelikož u stažených her nemáš jistotu a android je jak PC, nikdy nevíš co do toho někdo přibalil. Můj osobní názor. Navíc ten the sims 3 už mi nejede po týdnu "náhoda". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Je to vecou názoru či si človek hru kúpi alebo nájde iný spôsob. iba sme mu poradili pri jeho otázke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.