kadell Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 Zdravim, chtel bych Vas poprosit o zodpovezeni par dotazu, protoze uz vazne nevim, kudy kam. Problem je ten, ze nemuzu v Black Ops zakladat hry. Mam ADSL od T-Mobile, modem Zyxel P-660HW-T3v2, verejnou IP adresu, v PS3 NAT type 2, v Black Ops NAT OPEN, porty z portforward.com povoleny, krome portu 3074. Muze byt chyba prave tenhle jeden port, ktery se mi nejak nechce povolit? Pokud ho chci povolit, tak mi modem napise: Server ports duplicate! Pak jsem taky slysel, ze PS3 si "mysli", ze neni na verejne IP adrese, protoze ma adresu pridelenou z modemu. Jak tedy nastavit modem, aby byl na verejne adrese? A jeste jedna otazka, pokud uvedu modem do tovarniho nastaveni, budu muset neco v modemu nastavovat nebo vse pojede? Dival jsem se do nasaveni modemu a je tam treba polozka username: adsl_305699 a nejaky heslo, ktere neznam. Nejspis to bude nastaveni, ktere tam zadal poskytovatel a kazdy uzivatel ADSL ma jine jmeno a heslo, mam pravdu? Jde mi o to, kdybych restartoval modem, abych o toto nastaveni neprisel, protoze tyto udaje neznam. A je tam plno dalsich nastaveni, ktere bych si musel vyfotit. Predem diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.