Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CoD Black Ops online - stale nejde zalozit hra

kadell

Recommended Posts

Zdravim, chtel bych Vas poprosit o zodpovezeni par dotazu, protoze uz vazne nevim, kudy kam.

Problem je ten, ze nemuzu v Black Ops zakladat hry. Mam ADSL od T-Mobile, modem Zyxel P-660HW-T3v2, verejnou IP adresu, v PS3 NAT type 2, v Black Ops NAT OPEN, porty z portforward.com povoleny, krome portu 3074. Muze byt chyba prave tenhle jeden port, ktery se mi nejak nechce povolit? Pokud ho chci povolit, tak mi modem napise: Server ports duplicate!

Pak jsem taky slysel, ze PS3 si "mysli", ze neni na verejne IP adrese, protoze ma adresu pridelenou z modemu. Jak tedy nastavit modem, aby byl na verejne adrese?

A jeste jedna otazka, pokud uvedu modem do tovarniho nastaveni, budu muset neco v modemu nastavovat nebo vse pojede? Dival jsem se do nasaveni modemu a je tam treba polozka username: adsl_305699 a nejaky heslo, ktere neznam. Nejspis to bude nastaveni, ktere tam zadal poskytovatel a kazdy uzivatel ADSL ma jine jmeno a heslo, mam pravdu? Jde mi o to, kdybych restartoval modem, abych o toto nastaveni neprisel, protoze tyto udaje neznam. A je tam plno dalsich nastaveni, ktere bych si musel vyfotit.

Predem diky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu