Domingster Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 Zdravím, nevíte někdo, zda se dají G body použít na něco jiného než na stahování Arcade her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 Na placení arcade her se používaji microsoft points to je něco jinýho. G points sou jen na machrování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lojkas Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 obchod Xboxcentrum.cz za Gbody dava slevy na nakup u nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Duben 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 Aha, tak to jo. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Je to v podstatě jen taková frajeřinka, nebo jak bych to vlastně řekl.. Když u někoho uvidíš že má např. 2000G tak si řekneš co je to za lamu a když uvidíš že má prostě 15000 nebo i víc tak si řekneš že je borec (snad jste mě nějak pochopily) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 No jak kdyz vidim treba 40000 tak si rikam co to je za zoufalce, vzdyt ten u toho musi sedet porad :) Ale ono to docela skace....trosku me stve ze se mi nepodarilo obnovit muj stary offline profil, to by bylo G... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 No tak, když má někdo 40k tak u toho nemusí sedět pořád, třeba má xbox už hodně dlouho nebo prostě je dobrej v hrách a rychle získává ajchy a tak pdoboně, snad si mě pochopil jak to myslim... Jinak mám na tebe otázku, kolik si měl G na tom tvym starym offline profillu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Jo jasne, 40 je jeste pochopitelne kdyz si vezmu ze za skoro pul roku jsem nasbiral skoro 7, ale lidi typu 100k a 200k, to uz musej bejt achievment hunteri, ktery travi vetsinu casu u xboxu..... Na tom starym jsem mel co si pamatuju tak 8-9k, ten xbox jsem nemel ani rok kdyz mi kleknul...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Já na starym GT (ThalamicRockyzz) nazbíral za rok cca 12k, to je myslím takovej průměr. - sry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Jde o to jak nebo spis kolik her hrajes, ja mel rekl bych vic nez ted, ale protoze jsem jel flash, takze jsem hral hafo palenek.....ted na druhou hru vlastnim taky spoustu her...ale kdyz si clovek koupi dve hry do roka a jeste ho G nezajimaj, tak je proste mit nebude....Ty mas ocividne 3 pr*ele her, takze se neni cemu divit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny-malina Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 To jo no ja mam 2500 a sem v pohodě. Nechápu lidi co maj víc jak 100 000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D4rkS7der Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 G body a jak je najít... Ať už si myslíte že existují nebo ne, je to jedno z nejvyhledávanějších míst na ženském těle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 A kolik pach jich podle tebe zena ma? Jen takovy postreh.....v anglictine neni bof G - G point ale G-spot... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Domingster
Zdravím, nevíte někdo, zda se dají G body použít na něco jiného než na stahování Arcade her?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.