Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 a PS2 hry

Denny1106

Recommended Posts

Zdravím,

nevíte někdo jak je to s PS3 a přehráváním PS2 her?Dočetl jsem se totiž, že PS2 hry jdou přehrávat pouze na první verzi PS3.Mám PS3 slim 320 GB a pokud jdou hry na PS2 hrát pouze na PS3 60GB tak nevím, proč mám v menu položku Memory Card Utility (PS/PS2).Myslel jsem si,že pokud založím interní Memory card (PS2) tak na tom hry PS2 půjdou.Jak to tedy je?Předem díky za odpovědi.:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PS2 opravdu dokáží přehrávat pouze první verze PS3. Proč je v menu tato položka ti asi nikdo pořádně nevysvětlí, často se mluví o plně softwarové emulaci PS2 her, kterou Sony možná někdy přinese. Ale jen se o tom mluví, zda to je pravda, nebo ne, se neví.

IMO spíš byl někdo líný se v tom hrabat, když to není nezbytně nutné.

Odkaz ke komentáři

Tuto temu som uz nacal na viacerych forach ale zatial som sa dopracoval k rovnakemu vysledku.. ja vidim riesenie v Linuxe co sa sprava ako normalny OS na ktorom rozbeham pc hry... este nieje potvrdene, ze by sa na tom dali rozbehat emulatory, ale nevidim dvovod preco by mi linux daval zabrany.. Borec pod pseudonimom graf_chokolo spojazdnil uz linux z 3,55 aj 3,60 ale ja som sa dostal iba k live verzii, kde musis mat zapichnute usbcko v konzole a na tom bode som ja zamrzol, lebo tam mam iba 2 proty, takze som si mohol vybrat potom medzi klavesnicou a myskou.. predpokladam, ze tento problem sa uz vyriesil aj su na nete navody,

ale momentalne nemam cas sa stym niako zahravat a cerpat z neoverenych stranok sa neodvazim...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu