rudinger Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 caute neviete jak sa da hrat online FIFA 10 ? nieco som skusal,ale neislo to..dik za radu :) a ti co mate zaujem o nejake zapasy,napiste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rehous Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 tak v menu dáš Multiplayer potom dáš infrastructure. POZOR jestli máš PSP 200x tak nahoře musíš mít puštěný Wlan (takový posuvný čudlík tam je tak ho musiš mít do prava) jestli máš 100x tak máš wlan na boku a musíš ho mít nahoře potom se příhlásíš/založíš do ea nation vybereš si v lobby nějakého hráče připojíš a hraješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudinger Odesláno Duben 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 dik funguvalo to ,ale zahral som si 1. zapas a po predlzeni mi nabehli penalty -zrazu sa to zaseklo a PSP mi z nichoho nic vyplo..co s tym je? uz sa mi to parkrat pri fife stalo je neco s hrou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyWay Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 mně se to samé děje při fifě 09...myslím že by to mohlo být tím,že máš to psp déle,já ho mám 3 roky a když v té fifě jdu na úkon který se dlouho načítá (např. úprava smluv s hráči) tak se mi to už asi 3x seklo a vypnulo...myslím že by ti to to nemuselo dělat pravidelně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rehous Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 to se stává každému. že to naráz vypne a nebo ten match nabíha dva dny. Je to normální s tím nic nenaděláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudinger Odesláno Duben 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 ale ked som hraval "be a star" tak mi to seklo vzdy okolo 100 dni do MS..ja ze ci to neni chyba hry - moze to byt sposobene tym ze tento mod hravam takym stylom ze hru nevypnem kedze nemam pamatovku? dufam ze ma chapes:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.