monkeyxxl Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2011 Zdar koupil jsem si psp nejdřív jelo normálně, ale po jednom dnu začalo dělat malé problémy takové, že v jakékoli hře samovolně zatáčelo např. v Burnout jezdily auta do leva i když jsem nic nezmáčkl nebo v GoW chodil Kratos sám. Nejdřív to bylo trochu, ale teď už je to furt. A taky, když hraju delší dobu a mám zpocené ruky, tak se mi analogová páčka přichytí na palec a odloupne se, to tak na každém psp páčka tak málo drží? Díky všem předem Nemůžu ho reklamovat, protože je z druhé ruky Citovat
pigi96 Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2011 TO že ti to chodí samo znamená že máš bordel pod joystickem. :) A to "odlepování" dělat nemá! TO znamená že s tím Joystickem fakt něco je. :) Citovat
DannyWay Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2011 To zařáčení bych vyřešil jednoduše. Buď bych to rozebral a vyčistil od prachu, ale pokud se bojíš tak bych to odnesl do nějakýho specializovanýho obchodu kde ti to vyfoukaj stklačenym vzduchem nebo ho rozeberou. A ten joystick si nech vyměnit. :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.