monkeyxxl Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Zdar koupil jsem si psp nejdřív jelo normálně, ale po jednom dnu začalo dělat malé problémy takové, že v jakékoli hře samovolně zatáčelo např. v Burnout jezdily auta do leva i když jsem nic nezmáčkl nebo v GoW chodil Kratos sám. Nejdřív to bylo trochu, ale teď už je to furt. A taky, když hraju delší dobu a mám zpocené ruky, tak se mi analogová páčka přichytí na palec a odloupne se, to tak na každém psp páčka tak málo drží? Díky všem předem Nemůžu ho reklamovat, protože je z druhé ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 TO že ti to chodí samo znamená že máš bordel pod joystickem. :) A to "odlepování" dělat nemá! TO znamená že s tím Joystickem fakt něco je. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyWay Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 To zařáčení bych vyřešil jednoduše. Buď bych to rozebral a vyčistil od prachu, ale pokud se bojíš tak bych to odnesl do nějakýho specializovanýho obchodu kde ti to vyfoukaj stklačenym vzduchem nebo ho rozeberou. A ten joystick si nech vyměnit. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.