VoJta1468625176 Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 mam iphone 4 . 4.3.2 po jailbrekau se mi jak melo byt restartoval ale kdyz se zapinal tak jak se tak ukazuje to jablko tak tam to stoji a nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VoJta1468625176 Odesláno Duben 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Na nic nereaguje jak se pls vyndava baterka jestli to nejak jde ?? a kdyz to reklamuju nevadi ze sem tam daval jailbreak ? :( :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RiWiX Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Nic nereklamuj, radši to sprav... stáhni si iREB http://hotfile.com/dl/108923557/18f7493/iREB-r4.zip.html a zvol možnost Recovery Loop Fix. To by to mělo spravit... pokud ne, budem pokračovat dál. Nejdřív zkus tohle, iVěci se jen tak nerozbijou, rozhodně ne softwarově. :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VoJta1468625176 Odesláno Duben 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Už sem dal restore ale až naporduhé se to povedlo na itunes to našlo neznámej iphone ale i tak dík až jestli to znova pototentuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jardis27 Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 Ahoj mam skoro stejny problem az an to ze se mi ipod vubec nezapina mam jen cernou obrazovku a nevim cos tim kdyz to pripojim k PC tak jen ze je to nerozpoznatelne zarizeni pls poradte mi diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 ne vždycky to spraví restore v itunes ;) iphone nelze prakticky rozbít softwarově běžným jailbreakem... a BTW "hard power off" se dělá power button + home button a držet do doby než se iphone vypne cca 5s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
VoJta1468625176
mam iphone 4 . 4.3.2 po jailbrekau se mi jak melo byt restartoval ale kdyz se zapinal tak jak se tak ukazuje to jablko tak tam to stoji a nic :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.