filip2142 Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Založil jsem tento topic,protože mě zajímá jestli nemáte info o nějakém fixu,protože nové hry,které mají vijít (napřL.A.NOIRE,Uncharted 3,atd) budou potřebovat FW 3.60 Díky všem za rady a můžete se zde i vyjadřovat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Podle tohoto se na tom pracuje záleží jestli se to povede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Duben 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 No doufám,že jo ,protože si chci zahrát nejnovější hry:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mafio Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 ahoj chci se zeptat jestli us se nevi neco o cwf 3.60 kdy bude nikde se otom nic nepise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MATES007 Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 No doufám,že jo ,protože si chci zahrát nejnovější hry:( Pokud chceš hrát nejnovější hry,tak si je přeci můžeš koupit nebo ne??:blejt::coolgun: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PEchi Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Pokud chceš hrát nejnovější hry,tak si je přeci můžeš koupit nebo ne??:blejt::coolgun: A co když si hru koupí ale bude z nějakýho důvodu chtít zůstat na CFW ???? to sou vždycky odpovědi tohle....chytrej jak vesnickej rozhlas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Květen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Díky PEchi,přesně tak ,kdybys si koupil hru stejně by to chtělo update FW tak by mi to tak pomohlo ,že bych vyhodil peníze za hru:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
filip2142
Založil jsem tento topic,protože mě zajímá jestli nemáte info o nějakém fixu,protože nové hry,které mají vijít (napřL.A.NOIRE,Uncharted 3,atd) budou potřebovat FW 3.60 Díky všem za rady a můžete se zde i vyjadřovat:D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.