Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FPS--Problem...

her

Recommended Posts

caute potřebuju poradit mam novou PC-sestavu..i7-2600 čtyřjadro 3.4 Ghz..Gigabyte Radeon HD-6970-2Gb a 8 Gb RAM.. ja si myslim,že je to dostačující sestava na hraní všech novych her na Full Detaily..,ale zřejmě se mýlím,protože třeba u Arma 2 Arrowhead mi to měři jen 30 FPS přes prográmek Fraps ,,a 45 FPS--při hře NFS-Shift 2 při full detailech nastavených...nemá někdo nějakou radu proč mi to nejede alespon na 50 FPS? dělám něco špatně???co musím udělat ??když jsem dal do toho tolik peněz nechci pařit na středních detailech Díky za rady moooc :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sestavu mas vykonnou, ale treba zrovna Shift 2 nejsou vubec delany pro AMD karty, to je bohuzel tezce neoptimalizovany, na geforce to jede 2x tolik fps, ale to neni tvojim HW ale hrou a optmalizaci. Tech 45 FPS, to mas jeste vyborny :). A Arma bude to samy.

http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/20641-shift-2-unleashed-stale-stejna-grafika-ale-vyssi-hw-naroky?start=4

Odkaz ke komentáři

je to jsem si oddechl..proč ti ubožaci vydají neoptimalizované hry..!!--třeba takovy IL-Sturmovik to je děs a hruza to se seká jako prase nechapu jak to mužou dat do prodeje.a jake hry jsou tvořené pro AMD karty?? doufam,že Dirt 3 pojede jako po masle :) DX 11 jinak Díky za info.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu