her Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 caute potřebuju poradit mam novou PC-sestavu..i7-2600 čtyřjadro 3.4 Ghz..Gigabyte Radeon HD-6970-2Gb a 8 Gb RAM.. ja si myslim,že je to dostačující sestava na hraní všech novych her na Full Detaily..,ale zřejmě se mýlím,protože třeba u Arma 2 Arrowhead mi to měři jen 30 FPS přes prográmek Fraps ,,a 45 FPS--při hře NFS-Shift 2 při full detailech nastavených...nemá někdo nějakou radu proč mi to nejede alespon na 50 FPS? dělám něco špatně???co musím udělat ??když jsem dal do toho tolik peněz nechci pařit na středních detailech Díky za rady moooc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 zkus zmenšit anti aliasing a stíny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
her Odesláno Duben 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 to AA snížit to beru ale do stínu se mi hrabat nechce pak ta hra nevypadá pravě tak skvěle..ještě nějaká rady?? vykonnou grafiku mam i procesor tak v čem je ten problém?? je tu nějaky znaly borec proč nemohu pařit naplno? Diky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 a máš 64-bit systém? u army je problém že je špatně optimalizovaná, nicméně 30 FPS už je dost (mělo by) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 sestavu mas vykonnou, ale treba zrovna Shift 2 nejsou vubec delany pro AMD karty, to je bohuzel tezce neoptimalizovany, na geforce to jede 2x tolik fps, ale to neni tvojim HW ale hrou a optmalizaci. Tech 45 FPS, to mas jeste vyborny :). A Arma bude to samy. http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/20641-shift-2-unleashed-stale-stejna-grafika-ale-vyssi-hw-naroky?start=4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
her Odesláno Duben 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 je to jsem si oddechl..proč ti ubožaci vydají neoptimalizované hry..!!--třeba takovy IL-Sturmovik to je děs a hruza to se seká jako prase nechapu jak to mužou dat do prodeje.a jake hry jsou tvořené pro AMD karty?? doufam,že Dirt 3 pojede jako po masle :) DX 11 jinak Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
her Odesláno Duben 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 hm tak to mam nejaky vykonnejši komp protože u mé graf. karty HD 6970 mam měření ve hře 45-48 fps což je solidni--hra NFS--Shift 2 a to ješte nemám nic nataktované :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Nejlepsi programek na provereni funknosti her na pc.http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ Ale stejne na tve grafice by melo jet vse na hight Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
her Odesláno Duben 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 no jo,ale když dam třeba Arma 2 všechno na High detaily tak se to kouše... a hodně..někdo tady psal,že některé hry maji špatnou optimalizaci je to važně tak?? jak to mužou teda dát do prodeje?? nebo je na to něco,aby to šlo v poho?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 máš nejnovější ovladače? a Dirt 3 ti pojede na 100% v pohodě, protože je to přímo testovaný na GK od AMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.