Jonny Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Zdravím chci se zeptat na rozdíly mezi těmito cfw. S kmeaw jsem spokojen, ale u rebug mě lákají psn hry, ale nevím zda mě na rebug půjdou všechny hry jako na kmeaw. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Jaký psn hry jdou na rebug cwf,jestli Lara Croft and the guardian of light tak bych to testnul.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Duben 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 http://jeffma.51.net/all.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jonny
Zdravím chci se zeptat na rozdíly mezi těmito cfw. S kmeaw jsem spokojen, ale u rebug mě lákají psn hry, ale nevím zda mě na rebug půjdou všechny hry jako na kmeaw.
Díky za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.