xakrurychle Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 caute, zajimalo by me jaky pouzivate programy pro prevod videa..mam s tim totiz dost velkej problem tak bych potreboval poradit..jo a aby do toho sli pripojit titulky..to by bylo fajn :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Zkus FormatFactory nebo napiš skype a poradím blíže,samozdřejmně soukromou zprávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Xvid4PSP je nejlepší ! podívej se do PSP tutoriálů je to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xakrurychle Odesláno Duben 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 jj vim ze tam je xvid uz sem to cetl ale me kdyz ho stahnu a zkusim konvertovat tak program prestane pracovat ( vsechny verze).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Zkus FormatFactory nebo napiš skype a poradím blíže,samozdřejmně soukromou zprávu Format Factory můžu taky doporučit. Účinné a jednoduché. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Taky doporučuji Format Factory, převede všechno na všechno:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xakrurychle Odesláno Květen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 tak format factory mi nejak nejede ale stahnu sem any dvd convertor pro a funguje..jen nevim proc musim konvertovat do avc mpeg4..pac jinak jenom mpeg4 mi nejede..nevim proc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Zkus vic verzi toho format factory,me taky ty nektery verze nejeli.Jinak taky muzu doporucit format factory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 nejlepsi je Free Video to Ipod converter, je rychly a je extra jednoduchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xakrurychle Odesláno Květen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 a nevite nekdo proc musim v tom any dvd converotvat do avc? ten je taky mega jednoduchej..dam vybrat do jakyho zarizeni konvertovat tedy psp..a mam na vyber mpeg4 a avcmpeg4 ale to mpeg4 mi pak hlasi corrupted data..takze jedu v tom avc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 tak format factory mi nejak nejede ale stahnu sem any dvd convertor pro a funguje..jen nevim proc musim konvertovat do avc mpeg4..pac jinak jenom mpeg4 mi nejede..nevim proc.. Zkoušel si nejnovější verzi ? http://www.formatoz.com/index.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xakrurychle Odesláno Květen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 jj tuhle sem tahal..ale ja uz sem to vyresil tim any dvd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 techhle topiku je tu přes 100.. tak nechápu proč zakladate nove... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.