Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj..jsem úplně zoufalý. Nejde mi nahodit HEN obvyklým způsobem. Pokouším se o to už celý den a stále nejde. Nevíte co s tím? nemám tam žádně písničky,videa ani fotky,pouze HEN. Vždy otevřu Fotky,počkám až zmizí ikonka Options a otevřu HEN ale PSP neblikne zeleně,pouze se sekne a vypne se. Vždy to udělalo amximálně 2x a pak už jsem to nahodil,ale nyní nic. :( Zkoušel jsem nahrát ChcikHEN mod2 ale nepomáhá. Nevíte co s tím? mám PSP 30004

Odesláno

Ahoj jestli jsi už chickhen někdy na svém psp nahazoval můžeš si stáhnou "podepsaný chickhen" cože je aplikace a už nikdy to nebuš muset dělat přes obrázky

(nechci dělat reklamu konkurenci ale na c-f sem to nenašel tak proto odkaz na google) http://www.google.cz/search?aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=podepsan%C3%BD+chickhen

edit: To co ti píše nero01010 nedělej je to akorád ztráta času

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu